top of page
Image by Alina Kovalchuk

Fastighetsförvaltning i Stockholm

En trygg partner för fastighetsägare och kommersiell förvaltning

Som fastighetsägare eller förening är det viktigt att ha en pålitlig partner för förvaltning av fastigheter. Vår flexibla och anpassningsbara tjänst passar både större fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda er en trygg och pålitlig partner för allt från ekonomisk till teknisk förvaltning. Som totalförvaltare kan vi ta hand om allt från ekonomisk till teknisk förvaltning. Vi hanterar även er felanmälan och säkerställer att rätt personer utför just ert ärende. Vi upphandlar tjänster som kräver specialkompetens och för större projekt sköter vår projektavdelning allt från upphandling av konsulter till överlämnade av slutprodukt.

Exempel på tjänster inom förvaltning:

● Teknisk översyn av er fastighet

● Statuskontroller och åtgärdsplaner
● Upphandling av tjänster
● Försäkringsärenden
● Ärendehantering av felanmälan
● Statusbesiktningar
● Underhållsplaner
● Tillsyn av myndighetskrav
● Projektledning
● Beställarombud
● Uthyrningstjänster
● Allmän service


Teknisk förvaltning

Vi tar hand om allt från statusbesiktningar till att utarbeta åtgärdsplaner för fastigheter. Vi hanterar allt från byte av glödlampor till fönsterbyte och en projektavdelning som kan leda stora renoveringsprojekt.

Teknisk förvaltning innefattar även översyn av uppvärmning, vatten och ventilationssystem. Vi ser till att OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) beställs och utförs enligt myndighetskrav och kvalitetskrav. Ekonomisk förvaltning har vi en samarbetspartner som sköter den
 ekonomiska förvaltningen, inklusive hantering av hyresinbetalningar, fakturahantering, betalningar och löpande bokföring. Vi upprättar inkomst-och momsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar.

Vi hjälper också våra kunder med årlig budgetering och likviditetsplanering för underhåll och renovering. Tillsammans med den tekniska avdelningen sammanställer vi underhålls- och åtgärdsplaner för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vi har en hög kompetens inom fastighetsförvaltning och vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning som är anpassningsbar efter era behov. Vi erbjuder våra tjänster till både större fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med er fastighetsförvaltning.

Vill du veta mer?

Med Maximeras tekniska förvaltning kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg med att saker som myndighetskrav inte faller mellan stolarna.

simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j
bottom of page